Strikkepus

Dette handler mest om håndarbeid, jeg er veldig glad i og strikke, hekle og lage kort.

Jeg tar imot bestillinger hvis det er noe du vil jeg skal lage for deg.

Utfører pent arbeid til hyggelige priser. Se gjerne på bildene her på sida mi, for å få litt innsikt i hva jeg lager.

Alt er håndstrikket.

Legg gjerne igjen noen kommentarer på bildene mine, om hva dere synes om det jeg har laget.

Ta gjerne kontakt på ; jorunnhoyden@hotmail.nosøndag 8. juni 2014

Takk for det .......Det er tydeligvis noen som mener at jeg ikke har vært snill det siste året  Jeg hadde bursdag i går, og Kjell og jeg hadde bryllupsdag. Alt var gjort klart til gjestene skulle komme.  Det var spådd sol og fint vær, og slett ikke nedbør. Men i 12tida mente værgudene noe helt annet. Det bøttet ned og haggelet var som store erter. Heldigvis er det tak over terrassen, men haggelet slo inn på terrassen, så det var bare og redde stolputer så de ikke ble våte.


Uansett vær eller ikke så fikk vi en koselig dag med familien i går, med grillmat og kaffe og kaker. Utpå ettermiddagen var temperaturen fin og vi kunne sitte ute og spise.


Romeo var helt klar for en kosestund på sofaen når gjestene var dradd i går kveld.Idag var jeg en tur bak huset og der hadde haggelet virkelig tatt for seg.  Har ( eller rettere skrevet HADDE) et par store liljer i hjørnet ved kjøkkenet. Den ene var fullstendig most, knekte stengler og alt lå klistret til bakken. Den andre hadde mange blad som det var store huller i.  Da jeg tittet nærmere etter lå det fortsatt en haug med haggel i bunnen av den planta som var fullstendig most, og da snakker vi altså om minst 24 timer etter at regnskyllet og haggelbygen sto på.
Idag har været vært fint og vi har sittet på terrassen hele dagen og kost oss. Fikk besøk av et par sykkelvenner, som var på tråkketur fra Oslo. Så de ble foret med Cola og boller, så de fikk opp energien igjen til de skulle tråkke tilbake til Oslo.


Romeo har også kost seg ute idag. han synes det allerbest når vi er ute sammen med ham.Jeg har også rukket og gjøre ferdig Telemarksgenseren, så nå gjenstår det bare og få kjøpt hekter og satt på til tirsdag. Det var et stort prosjekt. 3XL er STORT.Så da iler jeg igang i morgen med å få ferdig bolen til  Norgesgenseren som jeg har begynt på.
Det går veldig mye raskere og strikke str 2 år :-).

Fredag kveld lagde jeg i full fart et kort til Margot som fyllte 75 år i mai. Hun var blant gjestene her hos oss i går, og det var klart at hun også skulle feires litt når familien var samlet.Ha en fortsatt fin pinse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar